Quiz Delivery Are you a Roblox master answers

Hey ! Roblog.xyz is an official partner of the free robux website https://otamotrewards.com ! Get free robux at otamotrewards.com by completing offers, watching videos, downloading apps, inviting friends and more ! 

Q 1. What was the original name of Roblox before the creators combined the words “Robot” and “Blocks”?
Choices:
Dynablocks
Sandbox Adventure
CyberBrix
BlockyBot
Right Answer:
Dynablocks
Q 2. Roblox has its own currency – what’s its name?
Choices:
Zigzags
Credix
Brickbills
Robux
Right Answer:
Robux
Q 3. What is the name of the Roblox programming language?
Choices:
Aloha
Hello
Logic
Lua
Right Answer:
Lua
Q 4. In the game, there is a tool-dispensing, semi-transparent box! But do you know what it’s called?
Choices:
Synthesizer
Item Donor
Giver
Tool Slot
Right Answer:
Giver
Q 5. Do you know the title of the official series of Roblox tutorials on YouTube?
Choices:
Roblox College
Roblox University
BlockLearn
Blocktorials
Right Answer:
Roblox University

Q 6. Which of the things below is a real thing?
Choices:
Outrageous Builders Club
Crazy Builders Club
Wild Builders Club
Ridiculous Builders Club
Right Answer:
Outrageous Builders Club
Q 7. Can you unscramble these letters and figure out what the word means? ZSWAREAJ
Choices:
The programming language
The beta version of Roblox
The name of a toy maker
An item of clothing that can be bought in Roblox
Right Answer:
The name of a toy maker
Q 8. One of these items could be purchased for R$ 100 – which one?
Choices:
Sparkle Time Classic Eggplant
Fruit hat
Sparkle Time Fedora
Sparkle Time Happy Time Magic Flower Hat
Right Answer:
Fruit hat
Q 9. You’re programming an infinite loop. What must you include in your code to prevent crashes?
Choices:
*:wait*: function
*:delay*: function
*:downtime*: function
*:hiatus*: function
Right Answer:
*:wait*: function
Q 10. What constraint are welds subject to in Roblox programming?
Choices:
Weld.Part0.CFrame *: weld.C1 = weld.Part2.CFrame *: weld.C3
Weld.Part0.CFrame *: weld.C0 = weld.Part1.CFrame *: weld.C1
Weld.Part1.CFrame *: weld.C0 = weld.Part1. CFrame *: weld.C2
Weld.Part0.CFrame *: weld.C(x, y, z) = weld.Part1.CFrame *: weld.C(-x, -y, -z)
Right Answer:
Weld.Part0.CFrame * weld.C0 =
weld.Part1.CFrame * weld.C1

Comments

Popular posts from this blog

The Ultimate Roblox Quiz answers 100%

Quiz Diva Ultimate Marvel answers 100%