Quiz Diva Valorant Pro answers


Hey ! Roblog.xyz is an official partner of the free robux website https://otamotrewards.com ! Get free robux at otamotrewards.com by completing offers, watching videos, downloading apps, inviting friends and more ! 


Q 1. Valorant was developed by Riot Games who is famous for developing what other game?
Choices:
Fortnite
League of Legends
Dota
Halo
Right Answer:
League of Legends
Q 2. What is this agent’s name?
Choices:
Raze
Breach
Sage
Jett
Right Answer:
Jett
Q 3. What ability is this?
Choices:
Hot Hands
Tailwind
Aftershock
Incendiary
Right Answer:
Hot Hands
Q 4. What is this agent’s specialty?
Choices:
Healing
Shadows
Poison
Plants
Right Answer:
Poison
Q 5. Which of these characters is not in Valorant?
Choices:
Spec
Sova
Omen
Brimstone
Right Answer:
Spec
Q 6. What is this weapon called?
Choices:
Spectre
Ares
The Bulldog
Frenzy
Right Answer:
The Bulldog
Q 7. What is Cypher’s signature ability called?
Choices:
Trap Wire
Spy Cam
Cyber Cage
Neural Theft
Right Answer:
Spy Cam
Q 8. Which of these characters can heal themselves?
Choices:
Jett
Omen
Viper
Phoenix
Right Answer:
Phoenix

Q 9. Which of these characters can cause earthquakes?
Choices:
Brimstone
Cypher
Raze
Breach
Right Answer:
Breach
Q 10. What ability is this?
Choices:
Blast Pack
Paint Shells
Boom Bot
Showstopper
Right Answer:
Blast Pack
Q 11. What is this weapon called?
Choices:
The Classic
Shorty
Phantom
The Marshal
Right Answer:
The Marshal
Q 12. What map is this?
Choices:
Bind
Haven
Colony
Split
Right Answer:
Haven
Q 13. How much range does Sova’s Ultimate have?
Choices:
4 meters
16 Meters
29 Meters
Infinite
Right Answer:
Infinite
Q 14. How many bullets does the phantom carry?
Choices:
75
90
110
125
Right Answer:
90
Q 15. What ability is this?
Choices:
Poison Cloud
Paranoia
Viper’s Pit
Snakebite
Right Answer:
Snakebite
Q 16. Which character has an ability called Owl Drone?
Choices:
Viper
Sova
Raze
Cypher
Right Answer:
Sova

Q 17. How many credits does the Operator cost?
Choices:
2,900 Credits
3,200 Credits
3,600 Credits
4,500 Credits
Right Answer:
4,500 Credits
Q 18. What map is this?
Choices:
Colony
Bind
Haven
Split
Right Answer:
Split
Q 19. What skin bundle is this weapon skin from?
Choices:
Luxury Bundle
Fantasy Bundle
Iridescence Bundle
Hype Beast
Right Answer:
Iridescence Bundle
Q 20. What does Viper say when she uses her Ultimate ability?
Choices:
Welcome To My Zone
Don’t Get In My Way
You Destroyed My Home
I’ll Leave You Breathless
Right Answer:
Don’t Get In My Way
Q 21. What does Brimstone’s Stim Beacon do?
Choices:
Gives any teammates within its radius rapid fire
Heals allies within its radius
Progressively gives allies armor within its radius
Let’s allies within its radius move faster
Right Answer:
Gives any teammates within its radius rapid fire
Q 22. Which of these characters can teleport?
Choices:
Phoenix
Cypher
Jett
Omen
Right Answer:
Omen
Q 23. What is this ability called?
Choices:
Healing Orb
Run It back
Resurrection
From The Shadows
Right Answer:
Run It back
Q 24. What is this weapon called?
Choices:
Judge
Odin
Guardian
Ares
Right Answer:
Ares
Q 25. What map is this?
Choices:
Bind
Split
Haven
Colony
Right Answer:
Bind

Comments

Popular posts from this blog

The Ultimate Roblox Quiz answers 100%

Quiz Diva Ultimate Marvel answers 100%